BrokxMedia Nieuws

Een kleine selectie uit het BrokxMedia nieuwsoverzicht:

Mei 2023: Het portfolio heeft een update gekregen!

Jan 2023: De BrokxMedia showreel is weer geupdate!

Jan 2019: De nieuwe showreel staat online!

Mei 2016: De website is vernieuwd en eindelijk responsive. Nog niet alle pagina's zijn verbouwd, dus je kunt afentoe nog op een oude pagina terechtkomen, maar de navigatie werkt dan nog steeds.
In de tussentijd wordt de rest gefaseerd aangepast.

Mei 2016: De Flexchair Crowdfunding video staat online!

Februari 2016: Na lange tijd heb ik (Walter) weer eens een blog geschreven voor Frankwatching: Wat kunnen we leren van 'This is a Generic Brand Video'?

Januari 2016: De bedrijfsfilm van Flexmo staat online.

December 2015: Alle video's voor PeterConnects staan online in het Engels, Duits en Frans.

September 2014: De VORtech bedrijfsfilm is klaar.

April 2014: Vrolijk Pasen!
Dit jaar is er weer een paasgroet.

Januari 2014: De nieuwe beursvideo voor PeterConnects is deze maand te zien op de beurs in Milaan.

December 2013: De kerstgroet van 2013 staat online!
Het is een beetje grootser uitgepakt dan normaal: 'A shock before Christmas' duurt 4 minuten.

Mei 2013: Er is een pagina over videotestimonials toegevoegd. Binnenkort meer hierover!

Mei 2013: De lange promo voor Evolv Weekend staat online.

Maart 2013: Vrolijk Pasen! De paasfilm staat weer online.

Maart 2013: De video voor Sonim Technologies over het wereldrecord is inmiddels meer dan 240.000 keer bekeken.

Februari 2013: De promoteaser voor Evolv staat online. Evolv is de opvolger van Lean Startup Machine Rotterdam.

Januari 2013: De promotievideo voor de Flexchair van Veldon staat online.

Oktober 2012: Sonim bewijst weer stevige telefoons te bouwen. In deze video kun je zien hoe de telefoon water en vuur overleefd.

Augustus 2012: Eindelijk een nieuwe showreel met fragmenten uit recente en minder recente video's. Dit geeft hopelijk een goed beeld van wat je eventueel kunt verwachten van een bedrijfsfilm, productvideo, sfeerfilm, etc...

April 2012: Vrolijk Pasen! De paasfilm staat weer online.

Maart 2012: In Schiedam kun je bij de VVV tegenwoordig een iPad huren met de Zwart Nazareth Tour App. Deze app neemt je mee door het oude centrum van Schiedam vol Jeneverhistorie. BrokxMedia heeft enkele video's voor deze app gefilmd en gemonteerd. De app is ook te downloaden in de app-store.

Februari 2012: De webshop van Evou is online gegaan. BrokxMedia heeft enkele video's gemaakt voor dit nieuwe dames sportkleding merk.

December 2011: De feestdagen staan weer voor de deur en dus is het tijd voor een kerstfilmpje :-).

November 2011: Het portfolio is geupdate.

Oktober 2011: Aan het BrokxMedia Blog zijn nieuwe blogs toegevoegd oa. over het inzetten van een bedrijfsfilm, gebruik van social media en videomarketing.

September 2011: BrokxMedia heeft in samenwerking met GoMotion een nieuwe Engelstalige bedrijfsfilm voor PeterConnects gerealiseerd.
Daarnaast heeft BrokxMedia een korte reportage voor Sonim Technologies gerealiseerd. Dit nieuwsfilmpje over hun wereldrecord is de wereld rondgegaan en in korte tijd meer dan 150.000 keer bekeken.

Augustus 2011: Er staan enkele nieuwe sfeerfilmpjes online. Een korte slowmotion sfeerfilm die op de set van Herman van Gestel en Sepehr Maghsoudi is geschoten.
Ook heeft BrokxMedia meegewerkt aan een sfeerfilmpje van Angela Groen.

13 Juli 2011: BrokxMedia heeft in samenwerking met Talkedo.tv, Keyframe Productions en AV Direct gefilmd op TEDxTheHagueLIVE. Dit evenement werd gehouden in Igluu Den Haag.
De 7 talks zijn te zien op het TEDx-kanaal.
Bekijk hier de door BrokxMedia gemonteerde sfeerimpressie.

Juni 2011: De promo-teaser voor IDentity.Next'11 staat online en is hier op YouTube te zien.

10 Mei 2011: Tijdens de Young Business Meeting van het CJB Water & Glas was de finale van JOPWG 2011.
De vertoonde bedrijfsfilms van de 3 finalisten zijn gemaakt door BrokxMedia.
Bekijk hier de bedrijfsfilm van winnaar De Witte Lelie en mede-finalist Platipus.


23 April 2011: BrokxMedia wenst iedereen een vrolijk pasen!
Bekijk het paasfilm van 2011 hier.

Webcommercial: Voor Kristy Cross Media is een filmpje gemaakt, dat onderdeel was van de introductie van de nieuwe huisstijl.
Een verfrissend filmpje met Leoni Guidkuil.

Bedrijfsfilm Sterntec: BrokxMedia heeft de bedrijfsfilm van Sterntec gefilmd en gemonteerd.
Geproduceerd door GoMotion.

25 December 2010: BrokxMedia wenst iedereen fijne feestdagen en een mooi 2011.
Bekijk de kerst- en nieuwjaargroet hier.

November 2010: Voor REShare heeft BrokxMedia een korte animatie gemaakt, die uitlegt wat de consequenties zijn van een groter aandeel herwinbare energie en wat de mogelijke oplossingen zijn. Bekijk de animatie hier.

September 2010: De voor Identity.Next conferentie gerealiseerde trailer is hier te bekijken.
Dit promotiefilmpje wordt ingezet om aandacht te genereren voor deze nieuwe conferentie.

Augustus 2010: Voor DIYA Custom Suits heeft BrokxMedia deze leader gemaakt om te gebruiken bij de audiovisuele presentaties op de website, DVD en op beurzen.

21 Juni 2010: De zomer is begonnen!

Mei 2010: Er zijn een blog en een pagina met veel gestelde vragen toegevoegd aan de website.

4 April 2010: Vrolijk Pasen! Ook dit jaar heeft BrokxMedia een paasgroet gemaakt.
Deze keer in de vorm van een filmtrailer.

Januari 2010: De website is aangepast. Het portfolio is vernieuwd en er staat nu ook een portfolio voor fotografie online.

December 2009: Voor de klimaattop in Kopenhagen heeft BrokxMedia een korte film gemonteerd over de Eco Experience Tour. Deze tour van Rotterdam naar Kopenhagen werd georganiseerd door de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Den Haag, Berlijn en Kopenhagen. Aan de bezoekers werd gevraagd om een boodschap mee te geven aan de politici op de VN-top.

November 2009: Voor de Adopteer je boom heeft BrokxMedia een korte reportage gemaakt over de start van de actie, waarbij de ministers Cramer en Verburg de eerste bomen plantten.

Oktober 2009: Voor de Medical Workshop heeft BrokxMedia een filmpje over de Gonçalves InVitria opgenomen en gemonteerd. Het gaat om een hulpmiddel bij ooginjecties: deze promotiefilm is dus niet geschikt voor de gevoelige kijker.

6 Juli 2009: Hoppinger is verhuisd en speciaal voor deze gelegenheid heeft BrokxMedia een verhuisberichttje gemaakt. Hierbij is oa gebruik gemaakt van stopmotion. Bekijk Van Vliet staat nu een kort en krachtig filmpje van de blauwe Bugatti die er te koop staat. BrokxMedia heeft gefilmd, gemonteerd en de kleuren aangepast. Uiteraard is het filmpje ook hier te bekijken.

30 Juni 2009: Sinds kort staat in Futureland op de Maasvlakte de Waterbouw Experience. Deze educatieve game-installatie is ontwikkeld door GoMotion en bevat geanimeerde menu's die BrokxMedia heeft gemaakt. In dit geval gaat het om 3 beeldschermen die nagenoeg synchroon lopen terwijl ze allemaal een andere inhoud hebben. De experience wordt bestuurt met een touchscreen en 2 joysticks.

12 April 2009: Vrolijk Pasen!

2 December 2008: Sinds enkele dagen wordt de commercial voor het Vlietland Ziekenhuis uitgezonden op de WOS en op Look TV. BrokxMedia verzorgde de regie, montage en compositing.

28 November 2008: Op de website van Peter Connects staat nu een animatie, die de mogelijkheden van de Attendant uit de doeken doet. BrokxMedia heeft de screenshots en illustraties samengevoegd tot een serie animaties die 1 geheel vormen. In het portfolio staat een korte selectie uit deze animatie.

20 November 2008: BrokxMedia heeft een korte teaser voor Eredvisie Live gemaakt.

28 September 2008: De videoclip voor Rock Nation staat in het portfolio.

23 September 2008: Aanstaande zondag (28-09-2008) is BrokxMedia in actie te zien in het programma Rock Nation te zien. Een tijdje geleden werd BrokxMedia 's avonds laat benaderd door 1 van de deelnemers om de volgende dag een videoclip voor 1 van de 3 overgebleven bands te draaien en regisseren. Zondag 21:30 RTL 5.

21 September 2008: In augustus ben ik (als cameraman) met Fay van der Wall bij Face Tomorrow in de oefenruimte op bezoek geweest. Dit filmpje (regie & montage door Fay) staat nu online.

27 Augustus 2008: De nieuwe website is online.

22 Mei 2008: Sinds gisteravond zijn de 2 commercials van Sterntec, waar BrokxMedia de compositing voor gedaan heeft, te zien op Discovery Channel.

29 Februari 2008: De 1-minuut-film Afgewezen (en gebroken) staat online. Dit is een eigen project, dat speciaal gemaakt is voor het Festival van de Afgewezen Film.
Inmiddels (medio April) is Afgewezen online meer dan 1000 keer bekeken.

3 Januari 2008: Zowel experimentele film Overgeleverd (met een rol van Ancilla Tilia) als de korte documentaire Dance for KIKA zullen eind deze maand te zien zijn op het IFFR van 2008.

12 November 2007: BrokxMedia heeft voor Bibliotheek Zuidhollandse Delta een promotie-trailer gemaakt voor Skoolsout!.

2 Juli 2007: première Madurodam by Light.
BrokxMedia heeft meegewerkt aan het video-gedeelte van deze show, die bestaat uit een combinatie van video, laser-animatie, laser-, licht-, en watereffecten en geluid.

29 Juni 2007: De eindexamenexpositie van de Willem de Kooning is geopend.
Mijn afstudeerfilms zijn hier t/m 8 juli te zien.
Minder leuk is dat de tekst in De Krooning (eindexamencatalogus) niet mijn tekst is. Er staat behalve mijn naam en de afbeelding met de begeleidende tekst, niets zinnigs op pagina 53.

Een video laten maken?

Neem direct contact op om de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfilm te bespreken.

- - - Enkele voorbeelden van bedrijfsfilms - - -

bedrijfsfilm VORtech
We are VORtech
Engelstalige Bedrijfsfilm

bedrijfsfilm Flexmo
Flexmo
Bedrijfsfilm