BrokxMedia doet nog meer


Eigenlijk is het niet te doen om voor alles een aparte pagina te maken, want BrokxMedia doet ook nog het volgende:
- Animaties
- Live-streams
- Creatieve Concepten
- Filmen met een drone
- Filmen met een hijskraan

- Animaties
BrokxMedia maakt ook animaties, zowel 2D als 3D animatie behoort tot de mogelijkheden.
Animatie kan een effectieve manier zijn om complexe, abstracte of onzichtbare processen duidelijk te maken. Als het project het nodig heeft kunnen filmopnames en animatie gecombineerd worden tot een krachtig geheel.
Een impressie van verschillende soorten animaties die BrokxMedia maakt:

- Live-streams
Live streamen via bijvoorbeeld facebook begint steeds meer voor te komen. (Sinds de maatregelen ivm covid-19 is de hoeveelheid live streams enorm toegenomen.)
Het is een handige manier om op een interactieve manier te communiceren met een doelgroep die over de gehele wereld verspreid kan zitten of gewoon geen toegang heeft tot jouw locatie.
BrokxMedia kan live streams verzorgen die qua professionaliteit een stap verder gaan dan zelf met een mobieltje of webcam streamen.
Lees hier meer over Live-streams.

- Creatieve Concepten
Hoewel videoproductie de specialiteit van BrokxMedia is, kijken we ook voorbij de grenzen van ons vakgebied. Creativiteit laat zich namelijk niet tegenhouden door kunstmatige grenzen tussen vakgebieden. BrokxMedia kan dus ook een sparringpartner zijn voor complete communicatie campagnes.

- Filmen met een drone
Luchtopnames zijn prachtig en met een goed drone team kan BrokxMedia die realiseren. Getraind en gecertificeerd vliegen we alleen volgens de regels.
Momenteel is het niet toegestaan om in Rotterdam of Amsterdam met de drone te vliegen, omdat je in een straal van 15km rond vliegvelden niet mag vliegen. Ook mag er om veiligheidsredenen niet binnen de bebouwde kom gevlogen worden.
BrokxMedia gaat tot het uiterste voor de mooiste opnames, maar niet ten koste van de veiligheid.

- Filmen met een hijskraan
Omdat filmen met een drone niet mag in de bebouwde kom, is filmen met behulp van een bouwkraan een mogelijk alternatief om toch vanuit de lucht te filmen.
Door de camera in een gimbal aan de kraan te hangen kunnen we met de MIMIC remote control vanaf de grond de camera besturen.

Boeiend Bewegend Beeld laten maken?

Neem direct contact op om de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfilm te bespreken.