Film / Videoproductie

BrokxMedia is een allround videproductiebedrijf
Dit betekent dat we het gehele traject van idee tot publicatie van de video kunnen realiseren. Van het prilste idee werken we naar een volwaardig script toe. Aan de hand daarvan wordt een planning gemaakt en worden de opnames gepland. In postproductie wordt de video gemonteerd, worden animaties tot leven gewekt en worden de puntjes op de i gezet, zoals het afmixen van het geluid en het colorgraden.

Een kijkje achter de schermen:BrokxMedia doet oa.

Concepten en Scenario's:
Alleen of in teamverband, maar altijd in overleg, ontwikkelt BrokxMedia creatieve ideeën.

Storyboards:
Als het nodig is om een script van te voren te visualiseren wordt er een storyboard getekend. Zo kan iedereen zien wat de bedoeling is. Zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de opnames en de montage is dit een effectief hulpmiddel om een goed resultaat neer te zetten.

Regie:
BrokxMedia heeft jarenlange ervaring met camera- en acteursregie.

Camerawerk:
Zelfstandig of in samenwerking met een regisseur opererend: BrokxMedia heeft jarenlange ervaring met vele verschillende camera's.

Editing / Montage:
van bedrijfsfilm, promotievideo's en documentaires tot korte films en multi-media shows; BrokxMedia heeft er ervaring mee.
De beeldtaal van film en video is hierbij van groot belang.

Compositing:
van keying en wegpoetsen van ongewenste elementen tot het complexere 'After Effects-werk', zoals particles.

Animeren:
het tot leven wekken van 2D en 3D ontwerpen.

Kleurcorrectie / Colorgrading:
een film/video komt beter zijn recht als de kleuren kloppen en de juiste sfeer uitstralen. Kleurcorrectie zorgt ervoor dat de verschillende shots netjes op elkaar aansluiten.
Colorgrading geeft het beeld de gewenste sfeer.

DVD / BluRAY Authoring:
Hoewel steeds meer digitaal en online gebeurt, is er soms nog steeds een disk nodig om de video af te spelen. BrokxMedia creëert kant en klare DVD's/BluRAYs met of zonder menu's.

Beheren van YouTube-kanalen:
BrokxMedia biedt ook ondersteuning bij het opzetten, inrichten en bijhouden van jouw YouTube-kanaal, zodat je er optimaal plezier van hebt.

Presentaties over de kracht van video en videomarketing:
Walter Brokx geeft af en toe presentaties over hoe video werkt tussen de oren door het publiek mee te nemen in de wereld van de beeldtaal van film. Daarnaast volgt een praktisch gedeelte: hoe kun je video en videomarketing inzetten?

Een video laten maken?

Neem direct contact op om de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfilm te bespreken.

- - - Enkele voorbeelden van bedrijfsfilms - - -

bedrijfsfilm VORtech
We are VORtech
Engelstalige Bedrijfsfilm

bedrijfsfilm Flexmo
Flexmo
Bedrijfsfilm